Beide voeren zowel Sales als After Sales. Cars&Joy heeft met deze twee nieuwe vestigingen inmiddels acht vestigingen, verspreid door het land.

In Waddinxveen wordt Cars&Joy gevoerd door autobedrijf Van Mannekes – tevens Kia-dealer. Vanuit de historie koestert hij een voorliefde voor occasionverkoop. "Cars&Joy zorgt voor een professionele aanpak van occasions binnen ons bedrijf. Door occasions te zien als tweede merk, krijgt het alle aandacht die het verdient. Het is voor ons ook een kans om zowel voor verkoop als onderhoud met nieuwe klantengroepen aan de slag te gaan",  aldus Jan van Mannekes.

In Leeuwarden wordt Cars&Joy gevoerd door Auto De Boer – tevens Mitsubishi-dealer. Jeroen de Boer: "Van alleen een merk met een laag marktaandeel kan je niet leven. Na mijn verzoek om meer informatie via een twitterbericht aan Cars&Joy, zijn we snel tot zaken gekomen."

De nieuwe vestigingen vestigingen worden gecoached door Dick de Goey. Cars&Joy richt zich op de verkoop en het onderhoud van gebruikte auto’s en streeft naar achttien vestigingen in 2013.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding