Bulthuis terug bij grossiersnetwerk B-One

Met ingang van 1 maart is Bulthuis Truck- en Traileronderdelen teruggekeerd bij het grossiersnetwerk B-one.

Bulthuis vertrok in juli 2012 omdat de toenmalige koers volgens de onderneming onvoldoende toekomstperspectief bood. Maar nu liggen de zaken anders, zegt directeur Ronald Bulthuis. Volgens hem is er meer eenheid en zwaait nu Paul Greijn de scepter bij B-one. Hij onder meer het concept RoadAssist verder gaan professionaliseren.

Greijn zegt samen met de overgebleven grossiers – Bouwmeester, A.vanTilburg en Wago – te hebben gewerkt aan het nieuwe B-one, "waarbij niet de eigen organisatie maar de klant centraal stond."  Goed luisteren heeft geleid tot "totaaloplossingen die veel verder gaan dan onderdelen van A naar B brengen." Door de komst van Bulthuis is volgens Greijn het nieuwe B-one grossiersnetwerk landelijk dekkend.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Bulthuis terug bij grossiersnetwerk B-One - Automobielmanagement.nl

Bulthuis terug bij grossiersnetwerk B-One

Met ingang van 1 maart is Bulthuis Truck- en Traileronderdelen teruggekeerd bij het grossiersnetwerk B-one.

Bulthuis vertrok in juli 2012 omdat de toenmalige koers volgens de onderneming onvoldoende toekomstperspectief bood. Maar nu liggen de zaken anders, zegt directeur Ronald Bulthuis. Volgens hem is er meer eenheid en zwaait nu Paul Greijn de scepter bij B-one. Hij onder meer het concept RoadAssist verder gaan professionaliseren.

Greijn zegt samen met de overgebleven grossiers – Bouwmeester, A.vanTilburg en Wago – te hebben gewerkt aan het nieuwe B-one, "waarbij niet de eigen organisatie maar de klant centraal stond."  Goed luisteren heeft geleid tot "totaaloplossingen die veel verder gaan dan onderdelen van A naar B brengen." Door de komst van Bulthuis is volgens Greijn het nieuwe B-one grossiersnetwerk landelijk dekkend.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding