Cars&Joy opent deuren in Dordrecht

Fiat- en Chevrolet-dealer Monster Auto is in Dordrecht gestart met de retailformule Cars&Joy.

Het is de negende vestiging van de formule die zich zowel op occasionverkoop als op de werkplaats richt. Eerder al werden er vestigingen geopend in Groningen, Leeuwarden, Capelle, Weesp, Roosendaal, Bergen op Zoom, Den Bosch en Waddinxveen.

Cars&Joy Dordrecht staat onder leiding van Kor Monster. Michel van Roon en Martin Huisman zijn eigenaar van de franchiseformule voor de verkoop en het onderhoud van gebruikte auto’s. Daarnaast is er een backoffice actief en bewerkt Dick de Goey alle vestigingen.

In het thema Formules van de komende editie belicht AM onder meer Cars&Joy.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Cars&Joy opent deuren in Dordrecht - Automobielmanagement.nl

Cars&Joy opent deuren in Dordrecht

Fiat- en Chevrolet-dealer Monster Auto is in Dordrecht gestart met de retailformule Cars&Joy.

Het is de negende vestiging van de formule die zich zowel op occasionverkoop als op de werkplaats richt. Eerder al werden er vestigingen geopend in Groningen, Leeuwarden, Capelle, Weesp, Roosendaal, Bergen op Zoom, Den Bosch en Waddinxveen.

Cars&Joy Dordrecht staat onder leiding van Kor Monster. Michel van Roon en Martin Huisman zijn eigenaar van de franchiseformule voor de verkoop en het onderhoud van gebruikte auto’s. Daarnaast is er een backoffice actief en bewerkt Dick de Goey alle vestigingen.

In het thema Formules van de komende editie belicht AM onder meer Cars&Joy.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding