Het universele garagebedrijf (Bogardeind 199) staat onder leiding van vestigingsmanager Davy Herpens, die drie monteurs aanstuurt.

De vestiging hoort bij het Brabantse dealerbedrijf Van den Udenhout; het voormalige GAM is er bij aangesloten. Na de eerste vestiging in Boxtel, waar inmiddels meer dan tweeduizend klanten hun auto in onderhoud hebben, opent Van den Udenhout in Geldrop nu dus haar tweede De Garage. Ook in Winterswijk, Soest en op Schiphol is het concept van ‘de vakman om de hoek’ aanwezig.

Bij De Garage krijgt elke auto een onderhoudsplan, dat klanten inzicht biedt in de conditie van hun voertuig en te verwachten werkzaamheden c.q. kosten. De Garage werkt met vaste prijzen, zodat naar eigen zeggen de offerte altijd gelijk is aan de factuur. Verder is voorzien in een open, ‘andere’ uitstraling. Zo heeft De Garage Geldrop geen gebruikelijke wachtkamer maar een huiskamer, waar de klant kan meekijken met de monteur in de werkplaats.