Rob Struik nieuwe eigenaar Autotaalglas Rijswijk

Sinds 1 mei is Rob Struik de nieuwe eigenaar van de vestiging van Autotaalglas in Rijswijk.

Struik werkte eerder in de automotive branche (autoverkoper en accountmanager buitendienst bij grote automerken) en in de verzekeringssector. In Rijswijk en omgeving was hij actief als verzekeringsadviseur. "Na jaren was ik de stropdassen en de vergadercultuur zat. Ik wilde weer iets doen met mijn technische achtergrond. Toen een vriend een scheur in zijn voorruit had, ben ik ter oriëntatie bij een vestiging van Autotaalglas binnengelopen. En dit is het resultaat."

Rob Struik is de opvolger van Edwin Knoester, die met zijn echtgenote een bed&breakfast in Portugal is begonnen. ‘Rijswijk’ maakt al sinds 2002 deel uit van het Autotaalglas-netwerk. Om de dienstverlening in Zuid-Holland te verbeteren, werd in februari een franchiser aangesteld (Marcel Goedheer) voor Zoetermeer, dat eerst vanuit Rijswijk werd bediend.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Rob Struik nieuwe eigenaar Autotaalglas Rijswijk - Automobielmanagement.nl

Rob Struik nieuwe eigenaar Autotaalglas Rijswijk

Sinds 1 mei is Rob Struik de nieuwe eigenaar van de vestiging van Autotaalglas in Rijswijk.

Struik werkte eerder in de automotive branche (autoverkoper en accountmanager buitendienst bij grote automerken) en in de verzekeringssector. In Rijswijk en omgeving was hij actief als verzekeringsadviseur. "Na jaren was ik de stropdassen en de vergadercultuur zat. Ik wilde weer iets doen met mijn technische achtergrond. Toen een vriend een scheur in zijn voorruit had, ben ik ter oriëntatie bij een vestiging van Autotaalglas binnengelopen. En dit is het resultaat."

Rob Struik is de opvolger van Edwin Knoester, die met zijn echtgenote een bed&breakfast in Portugal is begonnen. ‘Rijswijk’ maakt al sinds 2002 deel uit van het Autotaalglas-netwerk. Om de dienstverlening in Zuid-Holland te verbeteren, werd in februari een franchiser aangesteld (Marcel Goedheer) voor Zoetermeer, dat eerst vanuit Rijswijk werd bediend.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding