Behalve voor het gebruikelijke aanbod op het gebied van banden en velgen, airco en remmen kunnen automobilisten terecht voor alles rond de accu. Met name de revisie van oudere exemplaren die niet meer optimaal presteren moet klanten binnenhalen: het zou minstens zeventig procent goedkoper zijn dan de vervanging van batterijen. Na een ‘opfrisbeurt’ zou de gereviseerde versie op een prestatieniveau komen van 97 procent vergeleken met nieuw.

Op dit moment heeft The Hybrid Shop vijf vestigingen in de VS. De uitrol staat op het punt van beginnen. In principe biedt elke grotere stad voldoende potentieel voor een vestiging, hoewel een concrete doelstelling niet wordt gegeven. Ook een sprong naar overzeese markten wordt niet uitgesloten. Nieuwe toetreders krijgen een training van vier dagen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding