Checkstar is na Vakgarage en AD Benelux de derde Nederlandse garageformule die in zee gaat met Inkoper. De organisatie bewaakt contracten, ontzorgt de garagist en bespaart hem geld middels collectieve contracten. De samenwerking met Checkstar start met de productgroepen energie, afvalmanagement en telefonie.

Op jaarbasis claimt Inkoper voor de gemiddelde Checkstar-vestiging ruim twintig procent te kunnen besparen. In overleg met Magneti Marelli-importeur Buren Hallum worden in de toekomst meer productgroepen toegevoegd, kondigt directeur Sjoerd Buren aan. "Het is in deze tijd niet langer verantwoord om urenlang energieaanbieders te vergelijken op internet, terwijl er klanten bij de receptie staan te wachten. Ook worden onze garages doodmoe van alle colporteurs en telemarketeers die ze continu lastigvallen."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding