Apeldoorn is zesde vestiging De Garage

Aan de Deventerstraat 572 is zaterdag De Garage Apeldoorn van start gegaan.

Het is de zesde vestiging die draait volgens dit franchiseconcept van Pon. Manager is Bas Kamphuis, die twee monteurs in dienst heeft. Franchisenemer is de Autohaas Groep, dealer van onder meer SEAT, Audi en Volkswagen.

Behalve in Apeldoorn zit de formule voor universeel auto-onderhoud ook in Boxtel, Geldrop, Winterswijk, Soest en op Schiphol. De Garage zegt "de persoonlijke aandacht van ‘de vakman om de hoek’ te combineren met de kwaliteit van de merkdealer."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Apeldoorn is zesde vestiging De Garage - Automobielmanagement.nl

Apeldoorn is zesde vestiging De Garage

Aan de Deventerstraat 572 is zaterdag De Garage Apeldoorn van start gegaan.

Het is de zesde vestiging die draait volgens dit franchiseconcept van Pon. Manager is Bas Kamphuis, die twee monteurs in dienst heeft. Franchisenemer is de Autohaas Groep, dealer van onder meer SEAT, Audi en Volkswagen.

Behalve in Apeldoorn zit de formule voor universeel auto-onderhoud ook in Boxtel, Geldrop, Winterswijk, Soest en op Schiphol. De Garage zegt "de persoonlijke aandacht van ‘de vakman om de hoek’ te combineren met de kwaliteit van de merkdealer."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding