Bosch en AutoCrew leveren smeermiddelen Castrol

De Bosch-garageformules Bosch Car Service en AutoCrew gaan via geselecteerde grossiers de smeermiddelen van Castrol leveren.

Het is een samenwerking op Europees niveau. De deal moet partnergarages van Bosch in staat stellen hun rendement te verbeteren en op een winstgevende manier te groeien. Castrol stelt behalve de producten ook trainingen ter beschikking en diensten op het gebied van after sales. Wereldwijd omvat het netwerk van Bosch Car Service zo’n zestienduizend bedrijven en dat van AutoCrew ruim zeshonderd.

Een woordvoerder van Bosch Nederland zegt dat de samenwerking met Castrol vooralsnog niet geldt bij ons. "Elk land kan en mag gebruikmaken van deze afspraken. In de Benelux hebben we besloten hier nog geen gebruik van te maken."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Bosch en AutoCrew leveren smeermiddelen Castrol - Automobielmanagement.nl

Bosch en AutoCrew leveren smeermiddelen Castrol

De Bosch-garageformules Bosch Car Service en AutoCrew gaan via geselecteerde grossiers de smeermiddelen van Castrol leveren.

Het is een samenwerking op Europees niveau. De deal moet partnergarages van Bosch in staat stellen hun rendement te verbeteren en op een winstgevende manier te groeien. Castrol stelt behalve de producten ook trainingen ter beschikking en diensten op het gebied van after sales. Wereldwijd omvat het netwerk van Bosch Car Service zo’n zestienduizend bedrijven en dat van AutoCrew ruim zeshonderd.

Een woordvoerder van Bosch Nederland zegt dat de samenwerking met Castrol vooralsnog niet geldt bij ons. "Elk land kan en mag gebruikmaken van deze afspraken. In de Benelux hebben we besloten hier nog geen gebruik van te maken."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding