AutoCrew komt met eigen pechhulp

AutoCrew biedt klanten die er hun auto laten onderhouden of repareren voor minimaal tweehonderd euro gratis pechhulpgarantie.

Hiermee is de klant binnen de grenzen van zijn woonplaats verzekerd van noodreparatie door de eigen AutoCrew-garage. Wie bijkomende dekking in heel Nederland en/of Europa wenst, kan bij de keten een aanvullend pakket afsluiten. De verzekering geldt voor twaalf maanden en is ondergebracht bij Allianz Global Assistance. De prijzen van de aanvullende pakketten variëren naar gelang de leeftijd van het voertuig.

Marieke Groeneveld, Concept Manager Robert Bosch, spreekt van "een ideale tool voor extra klantenbinding." Bosch ondersteunt de garages met tools om de AutoCrew Pechhulp bij de klanten onder de aandacht te brengen, "maar de promotie en klantenwerving ligt bij de bedrijven zelf." AutoCrew  werd in Nederland in 2010 gelanceerd. Het netwerk telt ondertussen honderd leden. Eind 2013 wil men op 140 zitten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

AutoCrew komt met eigen pechhulp - Automobielmanagement.nl

AutoCrew komt met eigen pechhulp

AutoCrew biedt klanten die er hun auto laten onderhouden of repareren voor minimaal tweehonderd euro gratis pechhulpgarantie.

Hiermee is de klant binnen de grenzen van zijn woonplaats verzekerd van noodreparatie door de eigen AutoCrew-garage. Wie bijkomende dekking in heel Nederland en/of Europa wenst, kan bij de keten een aanvullend pakket afsluiten. De verzekering geldt voor twaalf maanden en is ondergebracht bij Allianz Global Assistance. De prijzen van de aanvullende pakketten variëren naar gelang de leeftijd van het voertuig.

Marieke Groeneveld, Concept Manager Robert Bosch, spreekt van "een ideale tool voor extra klantenbinding." Bosch ondersteunt de garages met tools om de AutoCrew Pechhulp bij de klanten onder de aandacht te brengen, "maar de promotie en klantenwerving ligt bij de bedrijven zelf." AutoCrew  werd in Nederland in 2010 gelanceerd. Het netwerk telt ondertussen honderd leden. Eind 2013 wil men op 140 zitten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding