Profile Tyrecenter door vier nieuwkomers op 187

Het netwerk van Profile Tyrecenter is per 1 oktober uitgebreid met vestigingen in Houten, Hengelo, Zevenaar en Zaandam.

Dankzij de vier nieuwkomers komt de formule op 187 vestigingen. Harm Nieboer, directeur Franchise van Profile Tyrecenter, zegt dat er in 2013 nog meer aansluitingen zullen komen. Ook voor 2014 ziet hij kansen voor verdere groei. "Met name in de Randstad is er nog potentie."

In Houten opende Auto Voskuilen een Profile-vestiging naast zijn bestaande locatie. Autobedrijf en erkend Hyundai-reparateur Maathuis en Citroen dealer Verbeek starten in respectievelijke Hengelo en Zevenaar met de formule. Ford-dealer Dekker begint  in Zaandam. Naast de vestiging in Krommenie is dit de tweede Profile Tyrecenter vestiging die de Dekker Autogroep hiermee ontplooit.  Naast de uitbreiding van het netwerk hebben de vestigingen in Roosendaal en Valkenswaard een doorstart gemaakt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Profile Tyrecenter door vier nieuwkomers op 187 - Automobielmanagement.nl

Profile Tyrecenter door vier nieuwkomers op 187

Het netwerk van Profile Tyrecenter is per 1 oktober uitgebreid met vestigingen in Houten, Hengelo, Zevenaar en Zaandam.

Dankzij de vier nieuwkomers komt de formule op 187 vestigingen. Harm Nieboer, directeur Franchise van Profile Tyrecenter, zegt dat er in 2013 nog meer aansluitingen zullen komen. Ook voor 2014 ziet hij kansen voor verdere groei. "Met name in de Randstad is er nog potentie."

In Houten opende Auto Voskuilen een Profile-vestiging naast zijn bestaande locatie. Autobedrijf en erkend Hyundai-reparateur Maathuis en Citroen dealer Verbeek starten in respectievelijke Hengelo en Zevenaar met de formule. Ford-dealer Dekker begint  in Zaandam. Naast de vestiging in Krommenie is dit de tweede Profile Tyrecenter vestiging die de Dekker Autogroep hiermee ontplooit.  Naast de uitbreiding van het netwerk hebben de vestigingen in Roosendaal en Valkenswaard een doorstart gemaakt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding