Samenwerking Route Mobiel en Stichting Vakgarage

Pechhulpverlener Route Mobiel en Stichting Vakgarage gaan per 1 november een samenwerking aan.

Het initiatief kwam van Stichting Vakgarage en past "in de verschuiving die op dit moment plaatsvindt in de pechhulpmarkt", stelt Edward Reinderts, commercieel directeur van Route Mobiel. Hij doelt op de transitie van B2C naar B2B. "We bieden Vakgarage een compleet pechhulpprogramma en hebben nu een partner in de automotive branche gevonden."

Christien den Uil, voorzitter Stichting Vakgarage: "Door de kwaliteit van ons netwerk kunnen wij onze klanten een veel lager tarief berekenen dan de Bovag Pechhulp en de ANWB Wegenwacht. Daarnaast zal Route Mobiel bij haar klanten Vakgarage actief promoten als hét adres voor onderhoud en reparaties."

Samenwerking Route Mobiel en Stichting Vakgarage - Automobielmanagement.nl

Samenwerking Route Mobiel en Stichting Vakgarage

Pechhulpverlener Route Mobiel en Stichting Vakgarage gaan per 1 november een samenwerking aan.

Het initiatief kwam van Stichting Vakgarage en past "in de verschuiving die op dit moment plaatsvindt in de pechhulpmarkt", stelt Edward Reinderts, commercieel directeur van Route Mobiel. Hij doelt op de transitie van B2C naar B2B. "We bieden Vakgarage een compleet pechhulpprogramma en hebben nu een partner in de automotive branche gevonden."

Christien den Uil, voorzitter Stichting Vakgarage: "Door de kwaliteit van ons netwerk kunnen wij onze klanten een veel lager tarief berekenen dan de Bovag Pechhulp en de ANWB Wegenwacht. Daarnaast zal Route Mobiel bij haar klanten Vakgarage actief promoten als hét adres voor onderhoud en reparaties."