A&J is eigendom van Johnny Pitoy en André van der Leij. GroupAuto-grossier Harry Banis was de bemiddelende partij. Van Eggelen werd aangesloten via Group Auto-lid Besbo, en Rouwenhorst via Kruitbosch & De Weerd. Eerder dit jaar kreeg CarXpert als nieuwe formuledeelnemers Autoservice Marknesse en Autobedrijf Overmeen. Er zijn nu 42 CarXperts in Nederland.

Bij CarXpert Service Partner staat de teller inmiddels op 58. De grossiers van GroupAuto kunnen loyale klanten aanstellen als CarXpert Service Partner. Deze werkplaatsen kunnen op basis van loyaliteit in de afname van onderdelen gebruik maken van de door DiagnoseXpert georganiseerde opleidingen. Tevens krijgen deze garages de beschikking over (technische) informatie. Commerciële ondersteuning krijgen ze echter niet, evenmin als een eigen postcodegebied voor hun activiteiten.