Ook grossier Record (Utrecht) bij GroupAuto

Record Agterberg automaterialen uit Utrecht heeft zich aangesloten bij GroupAuto Nederland.

Recentelijk schaarden ook de grossiers De Leeuw en Ype Kramer zich achter de formule. Volgens directeur Freek Blekxtoon hebben al meerdere grossiers getekend, van wie de namen in de komende dagen gemeld worden.

Blekxtoon noemt Record Agterberg "een lokaal sterke speler, die het in de basis goed voor elkaar heeft met Sator (Havam) als huisleverancier. Het bedrijf past precies bij onze bloedgroep: samenwerken vanuit kracht, niet zelf het wiel gaan uitvinden, maar juist samen snellere en betere oplossingen ontwikkelen." Michael Agterberg van Record: "Wij denken dat we onze klanten kunnen laten meeprofiteren. Met name goede technische trainingen bij ons of in Eemnes, de garageformules en de  automatiseringsoplossingen zullen onze klanten aanspreken."

 

Ook grossier Record (Utrecht) bij GroupAuto - Automobielmanagement.nl

Ook grossier Record (Utrecht) bij GroupAuto

Record Agterberg automaterialen uit Utrecht heeft zich aangesloten bij GroupAuto Nederland.

Recentelijk schaarden ook de grossiers De Leeuw en Ype Kramer zich achter de formule. Volgens directeur Freek Blekxtoon hebben al meerdere grossiers getekend, van wie de namen in de komende dagen gemeld worden.

Blekxtoon noemt Record Agterberg "een lokaal sterke speler, die het in de basis goed voor elkaar heeft met Sator (Havam) als huisleverancier. Het bedrijf past precies bij onze bloedgroep: samenwerken vanuit kracht, niet zelf het wiel gaan uitvinden, maar juist samen snellere en betere oplossingen ontwikkelen." Michael Agterberg van Record: "Wij denken dat we onze klanten kunnen laten meeprofiteren. Met name goede technische trainingen bij ons of in Eemnes, de garageformules en de  automatiseringsoplossingen zullen onze klanten aanspreken."