Drie grossiers naar GroupAuto Nederland

AMC (Zeist), JECE (Raamsdonksveer) en JTC (Roosendaal) sluiten zich aan bij GroupAuto Nederland.

AMC, JECE en JTC hebben alle drie Sator (Havam/Harrems) als leverancier, maar doen ook veel zaken met de andere leveranciers van GroupAuto. De CarXpert-formule zal nu ook in West-Brabant en in de regio Utrecht worden aangeboden.

Volgens directeur Freek Blekxtoon kan hij de komende dagen twaalf nieuwe leden melden. "Onze doelstelling is om zo snel mogelijk definitief landelijke dekking te hebben en dat gaat er aardig op lijken."

Drie grossiers naar GroupAuto Nederland - Automobielmanagement.nl

Drie grossiers naar GroupAuto Nederland

AMC (Zeist), JECE (Raamsdonksveer) en JTC (Roosendaal) sluiten zich aan bij GroupAuto Nederland.

AMC, JECE en JTC hebben alle drie Sator (Havam/Harrems) als leverancier, maar doen ook veel zaken met de andere leveranciers van GroupAuto. De CarXpert-formule zal nu ook in West-Brabant en in de regio Utrecht worden aangeboden.

Volgens directeur Freek Blekxtoon kan hij de komende dagen twaalf nieuwe leden melden. "Onze doelstelling is om zo snel mogelijk definitief landelijke dekking te hebben en dat gaat er aardig op lijken."