R1234yf-netwerk Dometic Waeco naar 33 partners

Dometic Group, fabrikant en distributeur van aircoservice-apparatuur, heeft zijn Waeco R1234yf AirCon Experts Safety Network uitgebreid naar 24 partners in Nederland en negen in België.

Om de dekking in beide landen te optimaliseren, is men in gesprek met nog acht mogelijke nieuwe partners in de Benelux. Van de 24 Nederlandse dealers bieden er elf mobiele service op locatie aan. In België zijn dat tot nu toe drie locaties.

"We hebben het netwerk opgezet voor auto- en schadebedrijven die niet willen of kunnen investeren in R1234yf aircoservice-apparatuur", zegt aftersalesdirecteur Toon Snoeren van Dometic Waeco. "Steeds meer autofabrikanten vullen hun aircosystemen met het nieuwe koudemiddel R1234yf. Op dit moment zijn dat 17 merken, met samen 29 modellen. Maar die auto’s zie je niet direct terug in de werkplaats. Om deze reden wil en kan niet iedereen investeren." Deze bedrijven kunnen diensten afnemen van de partijen binnen het Dometic Waeco-netwerk – "voor een marktconform bedrag".

De bedrijven in het AirCon Experts Safety Network werken al langere tijd samen met Dometic WAECO. Snoeren: "Ze kennen onze producten en krijgen onze trainingen en hebben dus de benodigde kennis in huis."

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

R1234yf-netwerk Dometic Waeco naar 33 partners - Automobielmanagement.nl

R1234yf-netwerk Dometic Waeco naar 33 partners

Dometic Group, fabrikant en distributeur van aircoservice-apparatuur, heeft zijn Waeco R1234yf AirCon Experts Safety Network uitgebreid naar 24 partners in Nederland en negen in België.

Om de dekking in beide landen te optimaliseren, is men in gesprek met nog acht mogelijke nieuwe partners in de Benelux. Van de 24 Nederlandse dealers bieden er elf mobiele service op locatie aan. In België zijn dat tot nu toe drie locaties.

"We hebben het netwerk opgezet voor auto- en schadebedrijven die niet willen of kunnen investeren in R1234yf aircoservice-apparatuur", zegt aftersalesdirecteur Toon Snoeren van Dometic Waeco. "Steeds meer autofabrikanten vullen hun aircosystemen met het nieuwe koudemiddel R1234yf. Op dit moment zijn dat 17 merken, met samen 29 modellen. Maar die auto’s zie je niet direct terug in de werkplaats. Om deze reden wil en kan niet iedereen investeren." Deze bedrijven kunnen diensten afnemen van de partijen binnen het Dometic Waeco-netwerk – "voor een marktconform bedrag".

De bedrijven in het AirCon Experts Safety Network werken al langere tijd samen met Dometic WAECO. Snoeren: "Ze kennen onze producten en krijgen onze trainingen en hebben dus de benodigde kennis in huis."

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding