Boer Automaterialen en Wijmar bij GroupAuto

Boer Automaterialen uit Aalsmeer en Wijmar uit Enkhuizen sluiten zich aan bij GroupAuto.

Boer Automaterialen is in 1983 opgericht en staat onder leiding van Teun Stavast. De grossierderij  heeft onder de naam Stabeco ook een afdeling voor revisie van startmotoren en dynamo’s. Die worden op landelijke schaal geleverd aan collega’s. Wijmar Enkhuizen is een jong bedrijf, maar een gevestigde naam in de regio. Directeur/grootaandeelhouder is Remco Martens.

Met hun komst heeft GroupAuto in amper drie weken tijd veertien nieuwkomers aangemeld, samen goed voor twintig vestigingen. Volgens directeur Freek Blekxtoon van GroupAuto zitten de volgende zes grossiers alweer in de pijplijn en is het eind nog niet in zicht. "We zijn ook bezig ons commerciële team te versterken, zodat we tred houden met de extra activiteiten die zich door alle nieuwe vestigingen aandienen. Met name het commerciële buitendienstteam zal worden uitgebreid."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Boer Automaterialen en Wijmar bij GroupAuto - Automobielmanagement.nl

Boer Automaterialen en Wijmar bij GroupAuto

Boer Automaterialen uit Aalsmeer en Wijmar uit Enkhuizen sluiten zich aan bij GroupAuto.

Boer Automaterialen is in 1983 opgericht en staat onder leiding van Teun Stavast. De grossierderij  heeft onder de naam Stabeco ook een afdeling voor revisie van startmotoren en dynamo’s. Die worden op landelijke schaal geleverd aan collega’s. Wijmar Enkhuizen is een jong bedrijf, maar een gevestigde naam in de regio. Directeur/grootaandeelhouder is Remco Martens.

Met hun komst heeft GroupAuto in amper drie weken tijd veertien nieuwkomers aangemeld, samen goed voor twintig vestigingen. Volgens directeur Freek Blekxtoon van GroupAuto zitten de volgende zes grossiers alweer in de pijplijn en is het eind nog niet in zicht. "We zijn ook bezig ons commerciële team te versterken, zodat we tred houden met de extra activiteiten die zich door alle nieuwe vestigingen aandienen. Met name het commerciële buitendienstteam zal worden uitgebreid."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding