AutoCrew wil dit jaar in Nederland 175 partners

Werkplaatsformule AutoCrew wil eind 2014 in Nederland 175 partners hebben. Ultimo 2013 waren het er 136, veertig procent meer dan in 2012.

AutoCrew verwelkomde vorig jaar 39 nieuwe partners en vierde in de zomer de mijlpaal van honderd deelnemers. Conceptmanager Marieke Groeneveld: "We willen die groei in 2014 voortzetten en mikken op uitbreiding met ongeveer dertig procent." Dat moet vooral gebeuren door de lokale naamsbekendheid uit te bouwen. Er komen daarom drie regionaal en lokaal getoonzette campagnes om te benadrukken dat AutoCrew staat voor een lokale garage die kan rekenen op een internationaal netwerk en Bosch.

In 2013 werden alle AutoCrew-garages uitgerust met een narrowcastingsysteem voor een directe communicatie met de klanten. In 2014 krijgt elke partner zijn eigen, gepersonaliseerde AutoCrew-website. En voor elk van de drie campagnes wordt het nodige communicatiemateriaal ter beschikking gesteld.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

AutoCrew wil dit jaar in Nederland 175 partners - Automobielmanagement.nl

AutoCrew wil dit jaar in Nederland 175 partners

Werkplaatsformule AutoCrew wil eind 2014 in Nederland 175 partners hebben. Ultimo 2013 waren het er 136, veertig procent meer dan in 2012.

AutoCrew verwelkomde vorig jaar 39 nieuwe partners en vierde in de zomer de mijlpaal van honderd deelnemers. Conceptmanager Marieke Groeneveld: "We willen die groei in 2014 voortzetten en mikken op uitbreiding met ongeveer dertig procent." Dat moet vooral gebeuren door de lokale naamsbekendheid uit te bouwen. Er komen daarom drie regionaal en lokaal getoonzette campagnes om te benadrukken dat AutoCrew staat voor een lokale garage die kan rekenen op een internationaal netwerk en Bosch.

In 2013 werden alle AutoCrew-garages uitgerust met een narrowcastingsysteem voor een directe communicatie met de klanten. In 2014 krijgt elke partner zijn eigen, gepersonaliseerde AutoCrew-website. En voor elk van de drie campagnes wordt het nodige communicatiemateriaal ter beschikking gesteld.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding