Klantencongres GroupAuto: ‘De Nieuwe MobiliTIJD’

GroupAuto organiseert woensdag 12 februari haar klantencongres ‘De Nieuwe MobiliTIJD’.

De bijeenkomst staat in het teken van de snelle veranderingen in de automotive markt. Inmiddels zijn meer dan vierhonderd bezoekersregistraties binnen.

Het is de zesde keer dat GroupAuto een dergelijk congres organiseert, ditmaal in Hart van Holland (Nijkerk). Het congres is bedoeld voor ondernemers uit het universele kanaal; aanmelden kan (kosteloos) via de GroupAuto-grossier. Onder leiding van vakjournalisten zullen op tien podia workshops plaatsvinden rondom actuele thema’s voor universele garagehouders. Ook zal de onderdelenindustrie zich manifesteren met een aantal actuele ontwikkelingen in voertuigtechniek. Freek Blekxtoon, directeur van GroupAuto, zegt daarnaast namens zijn organisatie met "enkele belangrijke mededelingen" te komen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Klantencongres GroupAuto: ‘De Nieuwe MobiliTIJD’ - Automobielmanagement.nl

Klantencongres GroupAuto: ‘De Nieuwe MobiliTIJD’

GroupAuto organiseert woensdag 12 februari haar klantencongres ‘De Nieuwe MobiliTIJD’.

De bijeenkomst staat in het teken van de snelle veranderingen in de automotive markt. Inmiddels zijn meer dan vierhonderd bezoekersregistraties binnen.

Het is de zesde keer dat GroupAuto een dergelijk congres organiseert, ditmaal in Hart van Holland (Nijkerk). Het congres is bedoeld voor ondernemers uit het universele kanaal; aanmelden kan (kosteloos) via de GroupAuto-grossier. Onder leiding van vakjournalisten zullen op tien podia workshops plaatsvinden rondom actuele thema’s voor universele garagehouders. Ook zal de onderdelenindustrie zich manifesteren met een aantal actuele ontwikkelingen in voertuigtechniek. Freek Blekxtoon, directeur van GroupAuto, zegt daarnaast namens zijn organisatie met "enkele belangrijke mededelingen" te komen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding