Robert Horsman key account manager GroupAuto

GroupAuto Nederland heeft Robert Horsman aangetrokken als key account manager ter ondersteuning van de formule CarXpert.

Horsman komt van AD Benelux, waar hij de laatste vijf jaar in de buitendienst verantwoordelijk was voor Sales en promotie van het AD toolprogramma. Daarvoor werkte hij al bij GroupAuto-grossier Novatech. Erik van Lier blijft de formulemanager van CarXpert.

"Door de forse toename van grossiers bij GroupAuto neemt de werving van formuledeelnemers snel toe, reden om het CarXpert team uit te breiden", zegt directeur Freek Blekxtoon. Hij kondigt nog meer commerciële medewerkers aan "door de snelle groei die GroupAuto doormaakt." Blekxtoon verwacht vrij snel na het Group Auto congres (morgen, 12 februari) de organisatie verder te kunnen uitbreiden. In het verlengde daarvan kondigt hij de lancering aan van "diverse nieuwe concepten, deels van onszelf, deels van partners."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Robert Horsman key account manager GroupAuto - Automobielmanagement.nl

Robert Horsman key account manager GroupAuto

GroupAuto Nederland heeft Robert Horsman aangetrokken als key account manager ter ondersteuning van de formule CarXpert.

Horsman komt van AD Benelux, waar hij de laatste vijf jaar in de buitendienst verantwoordelijk was voor Sales en promotie van het AD toolprogramma. Daarvoor werkte hij al bij GroupAuto-grossier Novatech. Erik van Lier blijft de formulemanager van CarXpert.

"Door de forse toename van grossiers bij GroupAuto neemt de werving van formuledeelnemers snel toe, reden om het CarXpert team uit te breiden", zegt directeur Freek Blekxtoon. Hij kondigt nog meer commerciële medewerkers aan "door de snelle groei die GroupAuto doormaakt." Blekxtoon verwacht vrij snel na het Group Auto congres (morgen, 12 februari) de organisatie verder te kunnen uitbreiden. In het verlengde daarvan kondigt hij de lancering aan van "diverse nieuwe concepten, deels van onszelf, deels van partners."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding