Bosch Car Service ziet het als ‘een volgende stap in de professionaliseringslag’.  Chris Kimman, directeur van de MivarGroup,  ziet de samenwerking als een long-term partnership. "Het systeem moet onderdeel zijn van het dagelijks werkproces van de Bosch Car Service ondernemers."

MiCheck is een multimerk offerte-, communicatie- en autorisatiesysteem en werkt op basis van de officiële fabrieksdata van het voertuig. Feitelijk omvat MiCheck alle ROB-informatie vanaf het moment dat een voertuig de weg op gaat totdat hij weer van de weg afgaat. Vanuit het systeem kan men aanvragen indienen bij leasemaatschappijen die niet met het ROB-Net werken. Doordat er vanuit het systeem ook gekoppeld kan worden met ROB-codes, kan de gebruiker ook aanvragen maken en indienen voor ROB-Net aangesloten leasemaatschappijen.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding