Brezan neemt franchisenemer Brezan Zuid West over

Brezan Automaterialen neemt per direct zijn franchisenemer Brezan Zuidwest over, sinds 2004 onderdeel van het Brezan-netwerk, met verkooppunten in Breda, Roosendaal, Terneuzen en Goes.

Het is de tweede belangrijke overname die Brezan in korte tijd doet. Vorige maand nam de onderdelendistributeur Kanta over, een grossiersbedrijf met vestigingen in Hoogvliet, Spijkenisse, Brielle, Hellevoetsluis en Dirksland. Cor Baltus, ceo van Brezan: "We zijn blij met de mogelijkheid om, aansluitend op het gebied van Kanta, ook de Brezan-verkooppunten in de rest van het Zuidwesten van Nederland in eigendom te verkrijgen."

Bij de vier verkooppunten van Brezan Zuid West zijn in totaal 24 mensen werkzaam. In de komende weken worden de formaliteiten rond de overname afgerond. Rob Zwartepoorte, eigenaar van Brezan Zuid West bv, zal zich na de overname gaan richten op im- en exporthandelsactiviteiten binnen Zwartepoorte Groep. Die omvat onder meer ook BMW, MINI, Land Rover-dealerbedrijven en een schadeherstelbedrijf in Zeeland en Noord-Brabant. "Binnen de Zwartepoorte Groep waren de Brezan-activiteiten inmiddels iets minder strategisch geworden. We zijn vorig jaar met andere activiteiten gestart die steeds meer aandacht vragen. Brezan wilde onze vestigingen overnemen en in eigen beheer voortzetten. Ik heb er wel even over moeten nadenken, maar na tien jaar Brezan ben ik eigenlijk wel toe aan een nieuwe uitdaging." Rob Zwartepoorte gaat zich niet alleen toeleggen op de genoemde handelsactiviteiten: ook zal hij toetreden tot de directie van de Zwartepoorte Holding/Vastgoed.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Brezan neemt franchisenemer Brezan Zuid West over - Automobielmanagement.nl

Brezan neemt franchisenemer Brezan Zuid West over

Brezan Automaterialen neemt per direct zijn franchisenemer Brezan Zuidwest over, sinds 2004 onderdeel van het Brezan-netwerk, met verkooppunten in Breda, Roosendaal, Terneuzen en Goes.

Het is de tweede belangrijke overname die Brezan in korte tijd doet. Vorige maand nam de onderdelendistributeur Kanta over, een grossiersbedrijf met vestigingen in Hoogvliet, Spijkenisse, Brielle, Hellevoetsluis en Dirksland. Cor Baltus, ceo van Brezan: "We zijn blij met de mogelijkheid om, aansluitend op het gebied van Kanta, ook de Brezan-verkooppunten in de rest van het Zuidwesten van Nederland in eigendom te verkrijgen."

Bij de vier verkooppunten van Brezan Zuid West zijn in totaal 24 mensen werkzaam. In de komende weken worden de formaliteiten rond de overname afgerond. Rob Zwartepoorte, eigenaar van Brezan Zuid West bv, zal zich na de overname gaan richten op im- en exporthandelsactiviteiten binnen Zwartepoorte Groep. Die omvat onder meer ook BMW, MINI, Land Rover-dealerbedrijven en een schadeherstelbedrijf in Zeeland en Noord-Brabant. "Binnen de Zwartepoorte Groep waren de Brezan-activiteiten inmiddels iets minder strategisch geworden. We zijn vorig jaar met andere activiteiten gestart die steeds meer aandacht vragen. Brezan wilde onze vestigingen overnemen en in eigen beheer voortzetten. Ik heb er wel even over moeten nadenken, maar na tien jaar Brezan ben ik eigenlijk wel toe aan een nieuwe uitdaging." Rob Zwartepoorte gaat zich niet alleen toeleggen op de genoemde handelsactiviteiten: ook zal hij toetreden tot de directie van de Zwartepoorte Holding/Vastgoed.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding