Auto Service Romkema Leeuwarden bij CarXpert

Auto Service Romkema te Leeuwarden is toegetreden tot de formule CarXpert Auto Service Romkema.

Sjoerd Romkema heeft sinds een aantal jaar een eigen autobedrijf. Het staat pal naast grossier Ype Kramer, die sinds december 2013 opereert onder de vlag van GroupAuto (dat CarXpert voert als garageformule). "Met name de technische ondersteuning van CarXpert heeft bij mij de doorslag gegeven om lid te worden", aldus Romkema. Ook van de mogelijkheden op marketinggebied zal Auto Service Romkema gebruik maken.

Alles bij elkaar zijn in Europa meer dan vijfduizend universele autobedrijven aangesloten bij CarXpert.

  

Auto Service Romkema Leeuwarden bij CarXpert - Automobielmanagement.nl

Auto Service Romkema Leeuwarden bij CarXpert

Auto Service Romkema te Leeuwarden is toegetreden tot de formule CarXpert Auto Service Romkema.

Sjoerd Romkema heeft sinds een aantal jaar een eigen autobedrijf. Het staat pal naast grossier Ype Kramer, die sinds december 2013 opereert onder de vlag van GroupAuto (dat CarXpert voert als garageformule). "Met name de technische ondersteuning van CarXpert heeft bij mij de doorslag gegeven om lid te worden", aldus Romkema. Ook van de mogelijkheden op marketinggebied zal Auto Service Romkema gebruik maken.

Alles bij elkaar zijn in Europa meer dan vijfduizend universele autobedrijven aangesloten bij CarXpert.