Starbucks in Shell tankstations

Starbucks, Shell Nederland en Société des Pétroles Shell (Shell Frankrijk) gaan samen Starbucks-winkels opzetten bij Shell tankstations in Nederland en Frankrijk.

In de tweede helft van het jaar wordt de eerste Nederlandse store geopend bij Shell Haarrijn aan de A2 in de buurt van Breukelen. Arjan Oudejans, Starbucks director licensed stores Europe, Middle East, Africa: "Starbucks wil graag daar vertegenwoordigd zijn waar mensen wonen, werken en reizen. Wij zijn van mening dat Shell de perfecte branding en infrastructuur heeft om Starbucks koffie aan te bieden."

Door deze overeenkomst kunnen klanten van Shell in de toekomst bij verschillende tankstations van Shell genieten van hun favoriete Starbucks drankje. Linda van Schaik, manager Shell Retail Benelux en Frankrijk: "Elke dag brengen miljoenen automobilisten tijd door in hun auto. In de helft van de stops worden er winkelaankopen gedaan bij onze tankstations. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor onze klanten is om onderweg koffie te kunnen krijgen. Door Starbucks onderdeel te maken van hun reis, geven we consumenten een extra stimulans voor Shell te kiezen."


 

Starbucks in Shell tankstations - Automobielmanagement.nl

Starbucks in Shell tankstations

Starbucks, Shell Nederland en Société des Pétroles Shell (Shell Frankrijk) gaan samen Starbucks-winkels opzetten bij Shell tankstations in Nederland en Frankrijk.

In de tweede helft van het jaar wordt de eerste Nederlandse store geopend bij Shell Haarrijn aan de A2 in de buurt van Breukelen. Arjan Oudejans, Starbucks director licensed stores Europe, Middle East, Africa: "Starbucks wil graag daar vertegenwoordigd zijn waar mensen wonen, werken en reizen. Wij zijn van mening dat Shell de perfecte branding en infrastructuur heeft om Starbucks koffie aan te bieden."

Door deze overeenkomst kunnen klanten van Shell in de toekomst bij verschillende tankstations van Shell genieten van hun favoriete Starbucks drankje. Linda van Schaik, manager Shell Retail Benelux en Frankrijk: "Elke dag brengen miljoenen automobilisten tijd door in hun auto. In de helft van de stops worden er winkelaankopen gedaan bij onze tankstations. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor onze klanten is om onderweg koffie te kunnen krijgen. Door Starbucks onderdeel te maken van hun reis, geven we consumenten een extra stimulans voor Shell te kiezen."