De materialen voor corporate identity worden volgens Cars & Joy-directeur Michel van Roon dezer dagen aangebracht op de panden. Per 1 juni zijn de nieuwkomers officieel aangesloten. Daarmee heeft de formule nog lang niet de schaal die Van Roon ambieert. Er lopen volgens hem "fundamentele gesprekken", die in de tweede helft van dit jaar waarschijnlijk uitmonden in nieuwe deelnemers. "Als we willen, kunnen we er elke week wel twee aansluiten. De belangstelling is groot genoeg. Maar we zijn geen garageformule maar een retailformule. Voor beide partijen is het zaak om zeker te zijn dat je de juiste verwachtingen hebt."

Javé in Almere is sinds 2004 officieel dealer van Suzuki en heeft vijftien mensen in dienst. Het tweede merk – Chevrolet – gaat verdwijnen uit Europa, waarna het erkend reparateurschap rest. Ook Autobedrijf Geene is erkend reparateur, maar dan van Opel, in Heijen. De dagelijkse leiding van het bedrijf is in handen van algemeen directeur Coen Mobach. Geene heeft een tweede vestiging, in Wanroij, waar het sinds 1985 officieel Opel-dealer is.