Van de respondenten kwam 73 procent bij Kwik-Fit.nl terecht. 68 procent vond ProfileTyrecenter.nl en Autobandenmarkt.nl werd door 65 procent van de respondenten gevonden. Kwik-Fit.nl heeft ook het hoogste conversiepercentage (37%), gevolgd door ProfileTyrecenter.nl (31%) en Autobandenmarkt.nl (22%). Ook wat betreft Look & Feel en Aanbod komt Kwik-Fit.nl het beste uit de bus. Opmerkelijk is dat Kwik-Fit.nl niet het vaakst als eerste werd gevonden tijdens het oriëntatieproces. Dat is Autobandenmarkt.nl, die door 29 procent van de respondenten als eerste gevonden werd. ProfileTyrecentre.nl werd door 21 procent als eerste gevonden en pas daarna werd Kwik-Fit.nl als eerste gevonden (20%). Desondanks heeft maar liefst 88 procent van de respondenten Kwik-Fit.nl in een vroeg of later stadium in hun zoektocht voorbij zien komen.

Uit het onderzoek blijkt dat er maar weinig leveranciers van zomerbanden zijn met een hoge naamsbekendheid. Alle websites waar je zomerbanden kunt vinden werden namelijk vooral gevonden via Google. Alleen Kwik-Fit.nl, ProfileTyrecenter.nl en Euromaster.nl werden regelmatig direct ingetypt.