Doyen stelt 17 garages aan voor concept Requal

In het afgelopen kwartaal heeft Doyen Auto zeventien garages aangesloten bij het concept van Requal Erkend Reparateurs.

De verwachting is dat in de komende maanden  nog een aantal garages zich zullen aansluiten. Het concept voorziet de garagist behalve in producten ook in regionale of plaatselijke marketingondersteuning.

Voor de komende tijd staan enkele Requal-acties op stapel, zoals rond het WK voetbal. Verder start in het najaar een grote campagne waarbij de consument rechtstreeks benaderd gaat worden. Doyen is sinds 2009 actief met Requal. Daarmee speelt men in op de stijgende vraag naar betrouwbare onderdelen voor automobilisten die langer met hun wagen wensen te rijden.

 

Doyen stelt 17 garages aan voor concept Requal - Automobielmanagement.nl

Doyen stelt 17 garages aan voor concept Requal

In het afgelopen kwartaal heeft Doyen Auto zeventien garages aangesloten bij het concept van Requal Erkend Reparateurs.

De verwachting is dat in de komende maanden  nog een aantal garages zich zullen aansluiten. Het concept voorziet de garagist behalve in producten ook in regionale of plaatselijke marketingondersteuning.

Voor de komende tijd staan enkele Requal-acties op stapel, zoals rond het WK voetbal. Verder start in het najaar een grote campagne waarbij de consument rechtstreeks benaderd gaat worden. Doyen is sinds 2009 actief met Requal. Daarmee speelt men in op de stijgende vraag naar betrouwbare onderdelen voor automobilisten die langer met hun wagen wensen te rijden.