Schnieders Autoservice Beilen nu geheel CarXpert

Schnieders Autoservice Beilen ondergaat een ‘upgrade’: van deelnemer aan het CarXpert Service Partner netwerk naar volledig CarXpert.

Daardoor hebben de eigenaren Helwie en Alexander Schnieders nu behalve technische ook de overige vormen van ondersteuning vanuit de formule – onder meer cursussen en marketing. 

Schnieders maakte sinds mei 2010 deel uit van het CarXpert Service Partner netwerk. GroupAuto grossier Jari Techniek is de vaste leverancier van automaterialen. Alexander Schnieders: "Door gezinsuitbreiding mag CarXpert de ondersteuning bieden die Helwie altijd zelf regelde. Uiteraard nog steeds onder haar regie, want Schnieders Autoservice is nog steeds zelf ondernemer en dat kan gelukkig bij CarXpert ook zo blijven."

Formulemanager vindt de wijziging "een voorbeeld van hoe wij het voor ogen hadden. De instap met technische ondersteuning maakt de doorstroom naar een full service formule eenvoudig wanneer het autobedrijf er aan toe is."

Schnieders Autoservice Beilen nu geheel CarXpert - Automobielmanagement.nl

Schnieders Autoservice Beilen nu geheel CarXpert

Schnieders Autoservice Beilen ondergaat een ‘upgrade’: van deelnemer aan het CarXpert Service Partner netwerk naar volledig CarXpert.

Daardoor hebben de eigenaren Helwie en Alexander Schnieders nu behalve technische ook de overige vormen van ondersteuning vanuit de formule – onder meer cursussen en marketing. 

Schnieders maakte sinds mei 2010 deel uit van het CarXpert Service Partner netwerk. GroupAuto grossier Jari Techniek is de vaste leverancier van automaterialen. Alexander Schnieders: "Door gezinsuitbreiding mag CarXpert de ondersteuning bieden die Helwie altijd zelf regelde. Uiteraard nog steeds onder haar regie, want Schnieders Autoservice is nog steeds zelf ondernemer en dat kan gelukkig bij CarXpert ook zo blijven."

Formulemanager vindt de wijziging "een voorbeeld van hoe wij het voor ogen hadden. De instap met technische ondersteuning maakt de doorstroom naar een full service formule eenvoudig wanneer het autobedrijf er aan toe is."