Hiermee richt Kwik-Fit zich voornamelijk op MKB’ers. Medewerkers hoeven onderhoudskosten niet meer te declareren, want ondernemers krijgen om de administratie te vereenvoudigen, een factuur. MKB’ers die gebruik maken van Kwik-Fit Drive, kunnen in alle Kwik-Fit filialen in Nederland terecht voor auto-onderhoud en reparaties. 

"Vorig jaar was het aantal faillissementen in de detailhandel historisch hoog," aldus Pieter Bikker, directeur Kwik-Fit Zakelijk. "De grootste storm lijkt voorbij, maar nog steeds is elke euro er één voor ondernemers in het MKB. We kregen vaak de vraag van onze MKB-klanten om een concept waarmee ze op kosten voor auto-onderhoud en reparaties konden besparen. Daarom introduceren wij Kwik-Fit Drive waar ondernemers zich al vanaf één auto gratis voor kunnen aanmelden. Met Kwik-Fit Drive ontzorgen we onze MKB-klanten door het bieden van een overzichtelijke factuur en de zekerheid van scherpe Kwik-Fit prijzen."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding