Zoomers opvolger Ledegang bij Alwaysbemobile

Bij The Alwaysbemobile Company, de holding waaronder Profile Tyrecenter valt, wordt Anthonie Zoomers per 1 oktober de nieuwe algemeen directeur.

De 56-jarige Zoomers volgt Patrick Ledegang op, die eind dit jaar vertrekt. Zoomers komt over van Agri Holding, waar hij als interim-ceo de leiding had over de op het buitenleven gerichte, ruim 230 winkels omvattende retailformule Welkoop/Boerenbond.

Anthonie Zoomers heeft een technisch-financiële achtergrond. Hij studeerde achtereenvolgens aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, de Technische Universiteit Delft en de University of Chicago Booth School of Business. Hij bekleedde CEO-posities in de sectoren food/agri, retail en de bouwwereld.

The Alwaysbemobile Company is het moederbedrijf van onder meer de franchiseketen Profile Tyrecenter met 225 vestigingen in Nederland en België. Patrick Ledegang vervulde de positie sinds augustus 2013 op interim basis, in combinatie met zijn functie van financieel directeur. Job van der Have, voorzitter van de Raad van Commissarissen van The Alwaysbemobile Company, noemt de nieuwe algemeen directeur een ‘bouwer en verbinder’. "Samen met onze franchisenemers zal Anthonie verder bouwen aan een organisatie waarbinnen de zelfstandige ondernemers optimaal kunnen profiteren van sterke merken, ondersteunende faciliteiten en een krachtige inkooporganisatie. Wij zijn er zeker van dat hij de juiste man is om onze toonaangevende positie in de markt verder uit te bouwen en te versterken."

Patrick Ledegang blijft nog enkele maanden aan als financieel directeur om een zorgvuldige overdracht te waarborgen en de selectie van een nieuwe financieel directeur te begeleiden. Ledegang prijst de slagvaardigheid van Zoomers, die in zijn vorige functie te maken had met onderlinge animositeit bij de aandeelhouders van de retailformule. "Hij heeft die problemen op een gedoseerde en motiverende wijze aangepakt." Ledegang zelf maakte enige tijd terug bekend na zeven jaar om persoonlijke redenen The Alwaysbemobile Company te verlaten. Het is nog onbekend waar hij naartoe gaat. Ook de eerder dit jaar als commercieel directeur a.i. aangetreden Aart Vogel zal over enige tijd de onderneming verlaten.

 

Zoomers opvolger Ledegang bij Alwaysbemobile - Automobielmanagement.nl

Zoomers opvolger Ledegang bij Alwaysbemobile

Bij The Alwaysbemobile Company, de holding waaronder Profile Tyrecenter valt, wordt Anthonie Zoomers per 1 oktober de nieuwe algemeen directeur.

De 56-jarige Zoomers volgt Patrick Ledegang op, die eind dit jaar vertrekt. Zoomers komt over van Agri Holding, waar hij als interim-ceo de leiding had over de op het buitenleven gerichte, ruim 230 winkels omvattende retailformule Welkoop/Boerenbond.

Anthonie Zoomers heeft een technisch-financiële achtergrond. Hij studeerde achtereenvolgens aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, de Technische Universiteit Delft en de University of Chicago Booth School of Business. Hij bekleedde CEO-posities in de sectoren food/agri, retail en de bouwwereld.

The Alwaysbemobile Company is het moederbedrijf van onder meer de franchiseketen Profile Tyrecenter met 225 vestigingen in Nederland en België. Patrick Ledegang vervulde de positie sinds augustus 2013 op interim basis, in combinatie met zijn functie van financieel directeur. Job van der Have, voorzitter van de Raad van Commissarissen van The Alwaysbemobile Company, noemt de nieuwe algemeen directeur een ‘bouwer en verbinder’. "Samen met onze franchisenemers zal Anthonie verder bouwen aan een organisatie waarbinnen de zelfstandige ondernemers optimaal kunnen profiteren van sterke merken, ondersteunende faciliteiten en een krachtige inkooporganisatie. Wij zijn er zeker van dat hij de juiste man is om onze toonaangevende positie in de markt verder uit te bouwen en te versterken."

Patrick Ledegang blijft nog enkele maanden aan als financieel directeur om een zorgvuldige overdracht te waarborgen en de selectie van een nieuwe financieel directeur te begeleiden. Ledegang prijst de slagvaardigheid van Zoomers, die in zijn vorige functie te maken had met onderlinge animositeit bij de aandeelhouders van de retailformule. "Hij heeft die problemen op een gedoseerde en motiverende wijze aangepakt." Ledegang zelf maakte enige tijd terug bekend na zeven jaar om persoonlijke redenen The Alwaysbemobile Company te verlaten. Het is nog onbekend waar hij naartoe gaat. Ook de eerder dit jaar als commercieel directeur a.i. aangetreden Aart Vogel zal over enige tijd de onderneming verlaten.