Het gaat om Wiegerinck in Oldenzaal, Hengelo, Goor; Autobedrijf Schoonen in Vlijmen en Autobedrijf Bakkers in Hank. Op dit moment zijn volgens CarProf "diverse aanvragen in behandeling" en worden in januari acht nieuwe vestigingen aangesloten. Formulemanager Harold van Gestel: "De inspanningen van de laatste tijd beginnen hun vruchten af te werpen."

Kern van de CarProf-formule is de Rendementservice. Op basis van meting en analyse van de cijfers wordt samen met de ondernemer een actieplan opgesteld. Met gerichte initiatieven worden  verbeteringen in interne processen en marketingacties gerealiseerd, die uiteindelijk moeten leiden tot een beter rendement. 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding