De franchisegever van de Profileformule (Profile Tyrecenter en Profile Carcenter) zegt zich volledig te gaan richten op de versterking en uitbouw van deze formule. Ook de samenwerking met en ondersteuning van de aangesloten franchisenemers krijgt een impuls. Doel is hen betere, structurele commerciële ondersteuning te bieden en zo "de leidende positie van de Profile-formule in de markt te versterken en verder uit te bouwen."

In dat kader wordt de organisatie in Veenendaal versterkt met functies op het gebied van inkoop- en categorymanagement, marketing en sales. Daarnaast wordt een servicecenter voor de ondernemers ingericht en wordt de afdeling Operations uitgebreid. Daarnaast vindt door herschikking van functies "een stroomlijning van de organisatie plaats om daarmee de slagkracht verder te vergroten." Per saldo neemt het medewerkersbestand af met 15 FTE’s.

Algemeen Directeur Anthonie Zoomers van The Alwaysbemobile Company: "Het is te betreuren dat we functies niet één op één kunnen herplaatsen en dat we dus van een aantal gewaardeerde collega’s afscheid moeten nemen. Maar alleen met een slank en slagvaardige organisatie die volledig ten dienste staat van de ondernemers en de klanten kunnen we onze ambitieuze doelstellingen realiseren."

The Alwaysbemobile Company zegt dat met deze aanpassing de organisatie goed is gepositioneerd om de vernieuwde Profileformule, inclusief onderhoud voor personen- en bestelwagens, versneld landelijk uit te rollen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding