Eigenaar Wiebe Wilkens nam de garage en bijhorende benzinepomp 12,5 jaar geleden over en ontwikkelde het tot een universeel autobedrijf, met drie monteurs. Wilkens werd al meerdere keren benaderd om zich bij een concept aan te sluiten, maar hield tot nu de boot af. De nauwe band met het merk Bosch is een belangrijke reden om nu toch aan te haken. "AutoCrew is een concept waar je je eigen identiteit kan behouden en dat toch ondersteund wordt door een bekend merk dat garant staat voor kwaliteit. Ik ben er ook van overtuigd dat concepten in de toekomst steeds belangrijker worden."

AutoCrew is volgens de Garageformule Top 40 van Aumacon het snelst groeiende garageconcept in Nederland. Roelof Kuipers, Concept Manager Robert Bosch: "Onze acquisitiecampagne ‘Bosch steekt u in een nieuw jasje’ (drie gratis kledingsets per garage die zich in 2014 aansluit bij AutoCrew) is erg succesvol. Daarnaast spelen de grossiers, en met name de Bosch First Suppliers, een belangrijke rol in de partnerwerving. We zien dat zij onze concepten zeer actief promoten." AutoCrew wil in 2015 groeien naar 175 partners.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding