In het najaar van 2014 gaf de vorige eigenaar te kennen zich volledig te willen richten op de verdere ontwikkeling van Profile Tyrecentre en Profile Car & Tyreservice. Daarmee kwam de formule Autoglaz in de verkoop.

De bij Autoglaz aangesloten ondernemers zijn, nadat ze een coöperatieve vereniging hadden opgericht, vanaf 1 januari honderd procent eigenaar geworden van de formule en bijbehorende activiteiten. Hiermee hebben zij unaniem ingestemd in de algemene ledenvergadering. Het dagelijks bestuur bestaat uit Engelbert Groothuis (voorzitter), Bob Warmerdam (secretaris), Diderik van Westreenen (penningmeester) en Johan Heck (technische commissie). Maxim Bakker blijft bij Autoglaz Nederland in de functie van commercieel directeur. Speerpunten zijn de uitbouw van het landelijk netwerk, naamsbekendheid vergroten en de huidige positie in de autoruitherstelbranche verstevigen.