De klanten van de landelijke autoserviceketen hebben dat bepaald in een tevredenheidsonderzoek. Ruim 73 duizend klanten van de 181 vestigingen deden eraan mee. De vestiging in Meppel sluit 2014 af met een gemiddelde klantbeoordeling van 8,6. Op klantvriendelijkheid sprong deze KwikFit er uit met een gemiddeld cijfer van 8,9. De prijs werd uitgereikt door Martin Post, algemeen directeur Kwik-Fit Nederland. Eervolle vermeldingen kregen vestigingen in Nijmegen, Breda, Amsterdam Bijlmer (winnaar 2013), Enschede en Dokkum.

Het landelijke gemiddelde klantcijfer voor alle KwikFit-vestigingen is nu 8,2 (2012: 8,0). In 2013 ging de formule een samenwerking aan met TÜV Nederland om de kwaliteitseisen van de APK en onderhoudsbeurten te waarborgen. Ook werd de keten toen  gecertificeerd door stichting Duurzaam Repareren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding