Franchisers maken zich los van Sonax

De achttien franchisenemers van Sonax Car Care B.V. starten waarschijnlijk collectief per 1 mei als Sonax Partner.

Met deze verzelfstandiging wordt het strikte karakter van een franchiseconcept ingeruild voor een losser aangestuurd collectief, waarvan de franchisers als zelfstandig ondernemers deel uitmaken. De naam Sonax blijft voor hen behouden.

Voor centrale services zoals planning, acquisitie, klantencontact, verzekeringsopdrachten en speciale projecten kunnen de deelnemers zich aansluiten bij de Sonax Master Partner. Jean-Paul Hulsebos, sinds maart 2007 bij Sonax Car Care actief als Account Manager, zal als zelfstandig ondernemer deze rol gaan vervullen.

De aanpassing volgt uit het eerder dit jaar genomen besluit van moederbedrijf Sonax GmbH in Duitsland om de organisatie van- en de activiteiten van Sonax Car Care in Nederland te herstructureren.

Franchisers maken zich los van Sonax - Automobielmanagement.nl

Franchisers maken zich los van Sonax

De achttien franchisenemers van Sonax Car Care B.V. starten waarschijnlijk collectief per 1 mei als Sonax Partner.

Met deze verzelfstandiging wordt het strikte karakter van een franchiseconcept ingeruild voor een losser aangestuurd collectief, waarvan de franchisers als zelfstandig ondernemers deel uitmaken. De naam Sonax blijft voor hen behouden.

Voor centrale services zoals planning, acquisitie, klantencontact, verzekeringsopdrachten en speciale projecten kunnen de deelnemers zich aansluiten bij de Sonax Master Partner. Jean-Paul Hulsebos, sinds maart 2007 bij Sonax Car Care actief als Account Manager, zal als zelfstandig ondernemer deze rol gaan vervullen.

De aanpassing volgt uit het eerder dit jaar genomen besluit van moederbedrijf Sonax GmbH in Duitsland om de organisatie van- en de activiteiten van Sonax Car Care in Nederland te herstructureren.