Ze zijn aangesteld door de respectievelijke grossiers Delftechniek en Autotechnica. Henk Dijkstra is eigenaar van Beijert-Dijkstra, terwijl Michel van der Bilt aan het roer staat bij Van der Bilt Autogas.

Erik van Lier, accountmanager CarXpert Nederland: "CarXpert Beijert-Dijkstra kennen wij al jaren als CarXpert Service Partner. In deze periode maakte hij veelvuldig gebruik van onze technische ondersteuning en trainingen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat CarXpert Beijert-Dijkstra van nog meer diensten gebruik wil maken. Van der Bilt Autogas wil zich niet alleen richten op de inbouw van autogassystemen, maar vooral op algemeen onderhoud en reparatie van alle merken auto’s. Ook hen zullen wij ondersteunen."

Bij de formule CarXpert zijn in Europa meer dan vijfduizend universele autobedrijven aangesloten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding