Concept Vakgarage Professional mikt op zakelijke markt

Vakgarage lanceert het concept Vakgarage Professional, bestemd voor de zakelijke markt. Van de 265 eind dit jaar beoogde leden moeten er dan honderd deel uitmaken van Vakgarage Professional.

Binnen het netwerk kan de zakelijke rijder door heel Nederland terecht voor voertuiglevering en -onderhoud. In samenwerking met Mivar group hanteert Vakgarage de online multi-merk offertetool en communicatieplatform MiCheck, dat werkt op basis van originele fabrieksdata, onderhoudsschema’s, arbeidstijden en technische informatie.  Door de koppeling kan elke Vakgarage elk merk, type en bouwjaar onderhouden en repareren volgens de originele fabrieksspecificaties. Ook wordt volgens Vakgarage op deze manier "transparant geoffreerd" aan leasemaatschappijen, al dan niet via ROB.

De komende tijd zal Vakgarage zcih niet enkel op leasemaatschappijen richten, maar ook op fleetowners en het MKB. Inmiddels zijn met elf partijen SLA’s, waarvan acht met sturing richting het Vakgarage Professional netwerk.

In editie 10 van Automobiel Management vindt u een uitgebreid artikel over Vakgarage Professional. U kunt het ook lezen via deze link.

Concept Vakgarage Professional mikt op zakelijke markt - Automobielmanagement.nl

Concept Vakgarage Professional mikt op zakelijke markt

Vakgarage lanceert het concept Vakgarage Professional, bestemd voor de zakelijke markt. Van de 265 eind dit jaar beoogde leden moeten er dan honderd deel uitmaken van Vakgarage Professional.

Binnen het netwerk kan de zakelijke rijder door heel Nederland terecht voor voertuiglevering en -onderhoud. In samenwerking met Mivar group hanteert Vakgarage de online multi-merk offertetool en communicatieplatform MiCheck, dat werkt op basis van originele fabrieksdata, onderhoudsschema’s, arbeidstijden en technische informatie.  Door de koppeling kan elke Vakgarage elk merk, type en bouwjaar onderhouden en repareren volgens de originele fabrieksspecificaties. Ook wordt volgens Vakgarage op deze manier "transparant geoffreerd" aan leasemaatschappijen, al dan niet via ROB.

De komende tijd zal Vakgarage zcih niet enkel op leasemaatschappijen richten, maar ook op fleetowners en het MKB. Inmiddels zijn met elf partijen SLA’s, waarvan acht met sturing richting het Vakgarage Professional netwerk.

In editie 10 van Automobiel Management vindt u een uitgebreid artikel over Vakgarage Professional. U kunt het ook lezen via deze link.