Overname Dedeyne Technics door Brezan

Brezan Autoparts heeft de Belgische grossier Dedeyne Technics in Oostkamp overgenomen. De Autoparts afdeling van Dedeyne zal worden geïntegreerd in het Brezan filiaal in Brugge.

Dedeyne Technics werd in 1981 opgericht en is een bekende naam in de Brugse autowereld. Met de overname versterkt Brezan zijn positie in de Belgische grossierswereld. Brezan heeft al een vestiging in de regio Brugge. Deze vestiging is slechts twaalf kilometer verwijderd van Dedeyne. Door beide locaties samen te voegen, ontstaat een groot verkooppunt op de relatief jonge Brezan locatie. Het verhuizen van het Autoparts gedeelte zal komende weken worden afgerond.

Recentelijk heeft Brezan ook de grossiersvestigingen van USN-Centuri overgenomen. Daarnaast kocht PartsPoint Group, het moederbedrijf van Brezan, de grossierconglomeraten Staadegaard Automotive en Technische Centrale in Nederlands Brabant en Limburg. In dezelfde periode verwierf PartsPoint tevens een meerderheidsbelang in de distributieorganisatie AD Benelux. Dankzij deze ontwikkelingen profiteren de PartsPoint-dochters van de voordelen die schaalgrootte biedt, onder meer bij inkoop en logistiek, aldus ceo Cor Baltus. "Daardoor kunnen wij snel, efficiënt en tegen gunstige condities onderdelen leveren aan het autobedrijf. De schaalgrootte heeft het ook mogelijk gemaakt te investeren in een vernieuwde logistieke infrastructuur met een zestal depots in Nederland en België."

Met deze overname en de integratie van USN-Centuri behoort Brezan Autoparts tot de top tien van de Belgische grossiers. Het management heeft een volledige Belgische bezetting.

Overname Dedeyne Technics door Brezan - Automobielmanagement.nl

Overname Dedeyne Technics door Brezan

Brezan Autoparts heeft de Belgische grossier Dedeyne Technics in Oostkamp overgenomen. De Autoparts afdeling van Dedeyne zal worden geïntegreerd in het Brezan filiaal in Brugge.

Dedeyne Technics werd in 1981 opgericht en is een bekende naam in de Brugse autowereld. Met de overname versterkt Brezan zijn positie in de Belgische grossierswereld. Brezan heeft al een vestiging in de regio Brugge. Deze vestiging is slechts twaalf kilometer verwijderd van Dedeyne. Door beide locaties samen te voegen, ontstaat een groot verkooppunt op de relatief jonge Brezan locatie. Het verhuizen van het Autoparts gedeelte zal komende weken worden afgerond.

Recentelijk heeft Brezan ook de grossiersvestigingen van USN-Centuri overgenomen. Daarnaast kocht PartsPoint Group, het moederbedrijf van Brezan, de grossierconglomeraten Staadegaard Automotive en Technische Centrale in Nederlands Brabant en Limburg. In dezelfde periode verwierf PartsPoint tevens een meerderheidsbelang in de distributieorganisatie AD Benelux. Dankzij deze ontwikkelingen profiteren de PartsPoint-dochters van de voordelen die schaalgrootte biedt, onder meer bij inkoop en logistiek, aldus ceo Cor Baltus. "Daardoor kunnen wij snel, efficiënt en tegen gunstige condities onderdelen leveren aan het autobedrijf. De schaalgrootte heeft het ook mogelijk gemaakt te investeren in een vernieuwde logistieke infrastructuur met een zestal depots in Nederland en België."

Met deze overname en de integratie van USN-Centuri behoort Brezan Autoparts tot de top tien van de Belgische grossiers. Het management heeft een volledige Belgische bezetting.