Nieuwe start Premio Tilburg na faillissement

Ruim drie maanden na het faillissement gaat de vestiging van de franchiseformule Premio weer van start. De nieuwe eigenaren zijn Gerard Laurenssen en Ties Weijtmans.

De zaak is afgelopen maandag weer geopend. Premio Banden en Autoservice is een garageconcept van Goodyear Dunlop.  In Nederland zijn momenteel zeven vestigingen actief, in België één. De rechtbank in Zeeland-West-Brabant sprak op 29 september vorig jaar het faillissement uit. ‘Tilburg’ was toen de vijfde vestiging van het universele garageconcept.

Laurenssen en Weijtmans zeggen "alle troeven in handen te hebben om de zaak opnieuw succesvol te maken."  Onderscheid moet onder meer komen uit de combinatie van "een state of the art infrastructuur en een doorgedreven klantgerichtheid."  De nieuwe zaak beschikt over een eigen APK-straat en is ingericht op onderhoud aan alle merken en modellen. Om klanten van dienst te zijn is het bedrijf van maandag t/m vrijdag open van 8.00 tot 20.00 uur (zaterdag van 08:00 tot 17:00 uur). De zaak blijft ook buiten de openingstijden telefonisch bereikbaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe start Premio Tilburg na faillissement - Automobielmanagement.nl

Nieuwe start Premio Tilburg na faillissement

Ruim drie maanden na het faillissement gaat de vestiging van de franchiseformule Premio weer van start. De nieuwe eigenaren zijn Gerard Laurenssen en Ties Weijtmans.

De zaak is afgelopen maandag weer geopend. Premio Banden en Autoservice is een garageconcept van Goodyear Dunlop.  In Nederland zijn momenteel zeven vestigingen actief, in België één. De rechtbank in Zeeland-West-Brabant sprak op 29 september vorig jaar het faillissement uit. ‘Tilburg’ was toen de vijfde vestiging van het universele garageconcept.

Laurenssen en Weijtmans zeggen "alle troeven in handen te hebben om de zaak opnieuw succesvol te maken."  Onderscheid moet onder meer komen uit de combinatie van "een state of the art infrastructuur en een doorgedreven klantgerichtheid."  De nieuwe zaak beschikt over een eigen APK-straat en is ingericht op onderhoud aan alle merken en modellen. Om klanten van dienst te zijn is het bedrijf van maandag t/m vrijdag open van 8.00 tot 20.00 uur (zaterdag van 08:00 tot 17:00 uur). De zaak blijft ook buiten de openingstijden telefonisch bereikbaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding