Vorig jaar startte Schaeffler Automotive Aftermarket met het introduceren van het vernieuwde REPXPERT portaal in verschillende stappen over heel Europa. Sinds kort kunnen ook garages in België, Nederland en Luxemburg terecht op een specifieke website in hun voorkeurstaal. Zo is de Belgische website (www.repxpert.be) voorhanden in Nederlands, Frans en Engels; die voor Luxemburg (www.repxpert.lu) in Duits, Frans en Engels; en Nederlanders (www.repxpert.nl) kunnen het platform raadplegen in Nederlands en Engels.

Werk, leer en informeer. Dat zijn de 3 centrale thema’s van het nieuwe REPXPERT portaal. Na een simpele online registratie kunnen werkplaatsen gebruik maken van de service en expertise van Schaeffler Automotive Aftermarkets.

De vernieuwde website verschaft niet alleen een beschrijving en uitgebreide technische uitleg over alle producten, maar ook een opsomming van hun voordelen, relevante installatiegidsen (op basis van het type product of voertuig) en belangrijke informatie omtrent schadediagnose, zoals brochures en video’s. Voor het eerst zijn alle producten van de 4 merken LuK, INA, FAG en Ruville ook verzameld. En dagelijkse updates brengen bezoekers op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en nieuwigheden in de Schaeffler Automotive Aftermarket portfolio.

Ook het uitgebreide opleidingsprogramma van Schaeffler Automotive Aftermarket is geïntegreerd in het platform. Naast praktische details over de trainingen, staat eveneens andere nuttige info ter beschikking, zoals tutorials en de content die gebruikt wordt in de specifieke sessies.
Maar het platform biedt nog tal van andere functies, zoals een evenementenkalender, een pressroom met de laatste nieuwtjes en een rechtstreekse link naar de DMF specificaties.