Cars&Joy tekent 3-jarige samenwerking met Sator Holding

De overname van de resterende aandelen in garageformule Cars&Joy door Michel van Roon luidde een nieuwe fase in voor Cars&Joy. Naast een scherpere positionering van de formule, zijn de banden met partners aangehaald. Met strategisch partner Sator Holding, is nu een driejarige samenwerkingsovereenkomst getekend.

Cars&Joy tekent 3-jarige samenwerking met Sator Holding

Afgelopen week bekrachtigden Tjep Fennema, Sales Director bij Sator Central Services en Michel van Roon, oprichter van Cars&Joy hun driejarige commerciële samenwerking. Michel van Roon: "Al bij de start van Cars&Joy hebben we bewust gekozen voor Sator als strategische partner voor o.a. de onderdelen levering aan onze partners. In de afgelopen jaren heeft Sator zich inhoudelijk verder ontwikkeld tot een ideale partner waar het gaat om technische trainingen, maar ook innovaties zoals telematica en de bekende ‘mijngarage plug-in’. Onze aangescherpte positionering sluit 100% aan bij de strategische visie van Sator op de automotive markt voor het universeel autobedrijf.  

Gedeelde visie op de automotive markt

Tjep Fennema: "We kenden Cars&Joy natuurlijk al langer. Ze hebben zich in een overvol garageformule landschap weten te handhaven als stabiele partner. De historisch gekozen positionering van 50% aftersales en 50% sales oriëntering is voor de toekomst noodzakelijk om als universeel autobedrijf duurzaam succes te hebben. Cars&Joy zet in haar positionering de lokale ondernemer centraal als basis voor duurzame klantrelaties. Dat spreekt ons aan."

Cars&Joy tekent 3-jarige samenwerking met Sator Holding - Automobielmanagement.nl

Cars&Joy tekent 3-jarige samenwerking met Sator Holding

De overname van de resterende aandelen in garageformule Cars&Joy door Michel van Roon luidde een nieuwe fase in voor Cars&Joy. Naast een scherpere positionering van de formule, zijn de banden met partners aangehaald. Met strategisch partner Sator Holding, is nu een driejarige samenwerkingsovereenkomst getekend.

Cars&Joy tekent 3-jarige samenwerking met Sator Holding

Afgelopen week bekrachtigden Tjep Fennema, Sales Director bij Sator Central Services en Michel van Roon, oprichter van Cars&Joy hun driejarige commerciële samenwerking. Michel van Roon: "Al bij de start van Cars&Joy hebben we bewust gekozen voor Sator als strategische partner voor o.a. de onderdelen levering aan onze partners. In de afgelopen jaren heeft Sator zich inhoudelijk verder ontwikkeld tot een ideale partner waar het gaat om technische trainingen, maar ook innovaties zoals telematica en de bekende ‘mijngarage plug-in’. Onze aangescherpte positionering sluit 100% aan bij de strategische visie van Sator op de automotive markt voor het universeel autobedrijf.  

Gedeelde visie op de automotive markt

Tjep Fennema: "We kenden Cars&Joy natuurlijk al langer. Ze hebben zich in een overvol garageformule landschap weten te handhaven als stabiele partner. De historisch gekozen positionering van 50% aftersales en 50% sales oriëntering is voor de toekomst noodzakelijk om als universeel autobedrijf duurzaam succes te hebben. Cars&Joy zet in haar positionering de lokale ondernemer centraal als basis voor duurzame klantrelaties. Dat spreekt ons aan."