Om dit te realiseren zijn de betaalunits op de Vakgarage-locaties afgelopen maanden geüpdatet of vervangen. De klanten van Tankpas.nl worden deze week geïnformeerd over de nieuwe dienst. De gebruikers van de Travelcard tankpas zullen later volgen.

 aast bijvoorbeeld brandstof, carwash en parkeren kan de klant nu ook de kosten voor onderhoud en banden via Travelcard op één factuur krijgen. De klant wordt hierdoor administratief ontlast en kan de verzamelfactuur gebruiken voor de BTW aangifte.

Vakgarage Professional vestigingen richten zich naast particulieren ook specifiek op de zakelijke markt waaronder ook Fleetowners, MKBers, en ZZPers welke zelf de voertuigen aanschaffen of Financial leasen. Dit zijn partijen welke vaak ook gebruikmaken van de dienstverlening welke Tankpas.nl aanbiedt.