Medio december gaat ook Louwman Dealer Group beginnen met de CarProf formule. Sinds haar start in 2014 heeft de franchiseformule voor onderhoud van alle automerken inmiddels al meer dan 40 Nederlandse vestigingen.

"De Louwman Dealer Group is al langere tijd op zoek naar uitbreiding van haar activiteiten in de vorm van een universele aftersales formule, die past bij de uitstraling waar wij als Louwman Dealer Group voor staan. Niet in de laatste plaats vanwege haar op volume gericht occasionbeleid, waarbij een deel van de occasionverkoop andere merken betreft. De universele onderhoudsformule maakt het mogelijk deze klanten ook te blijven bedienen voor service en onderhoud. CarProf heeft in die zin niet alleen de benodigde uitstraling, maar biedt ook zeer interessante voordelen voor onze klanten, zoals 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties. Bovendien biedt CarProf kennis en ondersteuning bij ons voortdurend streven naar verdere kwaliteitsverbetering", aldus Patrick van Meerwijk (Group manager aftersales Louwman Dealer Group B.V.).

De kern van de CarProf-formule is de rendementsservice. Op basis van meting en analyse van de cijfers wordt samen met de ondernemer een actieplan opgesteld. Met gerichte initiatieven worden verbeteringen in interne processen en marketingacties gerealiseerd. Deze individuele aanpak garandeert een op maat gemaakt actieplan dat daadwerkelijk ondersteunt bij het realiseren van een beter rendement.