Tot nu toe had KwikFit 175 eigen vestigingen verspreid over alle grote steden in Nederland. Nu wil KwikFit verder groeien door het netwerk uit te breiden met franchisevestigingen in kleinere plaatsen tot 20 duizend inwoners. KwikFit brengt technische ondersteuning, marketingkennis en inkoopvoordelen mee voor potentiële franchisenemers. "We denken dat onze sterke merknaam samen met het netwerk van een lokale ondernemer een gouden formule is voor beide partijen," aldus Martin Post, algemeen directeur KwikFit Nederland.

KwikFit is van een fastfitter doorgegroeid tot de grootste RDW-erkende keuringsinstantie van Nederland. "We hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om de kwaliteit, het assortiment en de klanttevredenheid op het huidige niveau te brengen", aldus Post. "Autoservicebedrijven kunnen zich dus niet zomaar bij ons aansluiten. We zoeken naar autoservicebedrijven in de kleinere plaatsen die klantgerichtheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan."