Alle vestigingen bieden allround service. Dat betekent niet alleen dat particulieren en zakelijke rijders er terecht kunnen voor banden en onderhoud aan hun personenauto. Ook klanten in de transportsector en in de industrie en landbouw kunnen aankloppen bij alle vier de filialen.

Profijt

De veelzijdigheid is niet het enige waarmee het nieuwe bedrijf zich straks onderscheidt. Arthur Schaap: "Onze relaties kunnen straks terecht bij vier vestigingen, die samen beschikken over dertien mobiele service units. We leveren dus razendsnelle en professionele service in een relatief groot gebied. Door deze samenwerking houden we ons dus nog meer bezig met de behoeften van onze klanten."

Toekomst

Los van de schaalvergroting verandert er voor klanten niets aan de dienstverlening. Profile Car & Tyreservice Stehouwer en Van Kleef blijft de specialist in banden en auto-onderhoud. "Door de fusie gaan de kosten omlaag, waardoor we scherpere tarieven kunnen hanteren. Verder blijven we net zo innovatief en klantvriendelijk als altijd", aldus Schaap.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding