De nieuwe uitstraling zal het makkelijker moeten maken om ook aansluiting te vinden in de particuliere markt.

Bij de nieuwe huisstijl hoort ook een nieuwe slogan: ‘Het alternatief voor de dealer.’ Met deze boodschap wordt duidelijk gemaakt dat de formule kan voldoen aan de hoge verwachtingen van de consument.  

Volgende stappen

Om te zorgen dat bij alle vestigingen de herkenbaarheid op orde is, zal de nieuwe aankleding gefaseerd worden ingevoerd. Dit jaar zullen de eerste 25 vestigingen de nieuwe ‘corporate identity’ doorvoeren. De bredere focus van James Autoservice zal worden ondersteund met landelijke marketingcampagnes die zich richten op de zakelijke- en de particuliere markt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding