Autovakmeester richt zich op de lokale ondernemer. Marco Groen in Dirkshorn is een van de eerste drie Autovakmeesters. "Ik ben trots op onze nieuwe voorgevel. Mijn pand straalt nu exact uit waar wij voor staan: vakmanschap!" Ooijman in Wilp is de tweede vestiging die getransformeerd is tot Autovakmeester. "Onze vernieuwing wordt enthousiast ontvangen. Dat bleek wel uit de reacties van de 350 bezoekers aan onze Open Dag." Ton Sieljes: "We werken hard aan een vlotte implementatie van alle aanmeldingen voor Autovakmeester. Elke week komen er nieuwe vestigingen bij."

Uit marktonderzoek van Motivaction en Well Mobility voor PartsPoint bleek dat de formule AD Autobedrijf aan vernieuwing toe was. Hieruit is Autovakmeester ontstaan, een meer soft franchise formule voor de werkplaatsklant die naar een betaalbare ‘local hero om de hoek’ gaat.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding