"We zochten naar een professionele partner met toegang tot technische ondersteuning en training voor ons team, marketingkracht en inkoopvoordeel. Een formule met ruimte voor eigen onafhankelijkheid. Opgeteld gaan we daarom nu de samenwerking met CarProf en TECH360 aan", vertelt Henk Peters in Hengelo.

Een acht voor CarProf

De huidige vestigingen eoordeelden hun ervaringen met de garageformule met een acht in het onlangs verschenen Bovag Formuleonderzoek Garagebedrijven 2018. "We zijn trots op onze vierde plaats in de ranking. Zeker als je je bedenkt dat ons land 42 formules kent", aldus formule manager Harold van Gestel. Ten opzichte van andere formules wordt vooral goed gescoord op ‘Advies en ondersteuning bij bedrijfsvoering’.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding