GroupAuto breidt verder uit

Automaterialengrossiers Teunis Rijssen, VKV Sneek en Merci Automaterialen met drie bedrijven (Amsterdam-Sloten-Zaandam) treden toe tot GroupAuto Nederland, dat recent ook al Govers Tholen verwelkomde.

freek blekxtoon

Volgens directeur Freek Blekxtoon komt het aantal grossiersleden hiermee boven de 50 en het aantal vestigingen op 70 (personenauto en truck). 

Teunis Automotive Rijssen is ook al actief in de G-truck en Toptruck sector van GroupAuto. Per 1 januari gaat Teunis geheel over op GroupAuto activiteiten. 

Ook bij VKV Automaterialen in Sneek kiezen ze nu voor GroupAuto, net als  Merci automaterialen in Zaandam, Merci automaterialen in Amsterdam en Merci automaterialen in Sloten. Volgens Blekxtoon zitten er nog meer grossiers in de pijplijn, en verwacht hij op korte termijn nog meer leden te kunnen verwelkomen.    

GroupAuto breidt verder uit - Automobielmanagement.nl

GroupAuto breidt verder uit

Automaterialengrossiers Teunis Rijssen, VKV Sneek en Merci Automaterialen met drie bedrijven (Amsterdam-Sloten-Zaandam) treden toe tot GroupAuto Nederland, dat recent ook al Govers Tholen verwelkomde.

freek blekxtoon

Volgens directeur Freek Blekxtoon komt het aantal grossiersleden hiermee boven de 50 en het aantal vestigingen op 70 (personenauto en truck). 

Teunis Automotive Rijssen is ook al actief in de G-truck en Toptruck sector van GroupAuto. Per 1 januari gaat Teunis geheel over op GroupAuto activiteiten. 

Ook bij VKV Automaterialen in Sneek kiezen ze nu voor GroupAuto, net als  Merci automaterialen in Zaandam, Merci automaterialen in Amsterdam en Merci automaterialen in Sloten. Volgens Blekxtoon zitten er nog meer grossiers in de pijplijn, en verwacht hij op korte termijn nog meer leden te kunnen verwelkomen.